Bizar: Vrachtwagen geparkeerd zonder vergunning, gemeente scherpt regels aan.

Foto: ANP

NIJMEGEN – In de nacht van dinsdag op woensdag is in de wijk Weezenhof een vrachtwagen zonder parkeervergunning aangetroffen. Tevens meldden omstanders dat er vreemde dampen van het voertuig af zouden zijn gekomen. Na verdere inspectie trof de politie datgene aan waar iedereen al bang voor was: in ieder geval geen geldige parkeervergunning.

Burgemeester Nijmegen spreekt van een schande

Burgemeester Hubert Bruls spreekt van een schandalige daad waarmee een ‘verkeerd signaal’ wordt afgegeven aan omwonenden. “Als gemeente streven we naar parkeergelegenheid voor iedereen”. “Om dit te realiseren is het belangrijk dat men zich aan de regels houdt”. “Als er individuen zijn die deze regels schaamteloos aan hun laars lappen, dan moeten we adequaat ingrijpen”.

De zoveelste maatregel in ‘the war on parkingcrime’

Vrijdagmiddag kwam de gemeenteraad met een streng pakket aan maatregelen om de parkeerproblematiek aan te pakken. Zo is elke bezitter van een voertuig met méér dan drie wielen vanaf volgende week verplicht om een vergunning aan te vragen. Daarnaast zullen de parkeerzones worden uitgebreid. Over de verdere aangetroffen inhoud van de vrachtwagen wil de politie niets kwijt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*