STRATEGIC PARTNERSHIP: De Waalcourant & De Waalcourant slaan handen ineen

AMSTERDAM – Groot nieuws vanuit de hoofdstad van Nederland. Nijmegens grootste satirische nieuwsplatform De Waalcourant en De Waalcourant, het maandelijkse nieuwsblad van vleeswarengroothandel De Waal, slaan de handen ineen en zetten vandaag een handtekening onder een 5-jarig contract. “In een tijd waarin het competitieve ondernemersklimaat de bovenhand voert, is samenwerking het sleutelwoord”.

Beide partijen zetten zaterdagmiddag 15:30 te Amsterdam de handtekening, waarna er ruimte was voor een borrel met Amsterdamse uitjes en droge worst. Vleeswarengroothandel De Waal maakte in 2017 furore met hun maandblad, waarin vleeslappen tekst werden toegewijd aan ambachtelijke snacks. Na een lange periode komt er nu dus witte rook uit de rookworstenrokerij gelegen te Hendrik Ido Ambacht.

De nu-te-noemen partner uit Nijmegen is vooral blij dat de bedrijven succesvol uit de onderhandelingen zijn gekomen. CEO Maarten spreekt van een moeizame periode, waarin men vooral de kat uit de boom keek. “Na zeven zware maanden met ups en downs is het fijn om van elkaar te weten wat voor vlees je uiteindelijk in de kuip hebt”.

 

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*