Schokkend: Nijmeegse horecawereld in rouw na breuk tussen Sjors en Sjimmie

NIJMEGEN – Het bekende Nijmeegse kroegduo Sjors en Sjimmie is verleden tijd. Sjors Batenboot gaat in zijn eentje verder met de kroeg op het Koningsplein en daarmee komt een einde aan de samenwerking en vriendschap met Sjimmie van Lierop. Sjors heeft zijn ziel verkocht aan de duivel door alleen een deal te hebben gesloten met de Duitse bierproducent Oettinger, schrijft Sjors in een e-mail aan zijn voormalig duopartner. Sjors heeft achter de rug van Sjimmie om een een contract getekend bij Oettinger. Daarbij ontving hij €600.000 en een Tesla bij het tekenen van zijn contract.

Sjors & Sjimmie tijdens de goede oude gloriedagen

Waar Sjors bij Oettinger een handtekening zette onder een contract voor 600.000 euro per jaar en een leven lang gratis halve Leo’s, lijkt de kroegcarrière van Sjimmie voorbij. Beide heren bevestigen dat zij vorig jaar benaderd werden door De 3 Gezusters om een nieuw kroegavontuur aan te gaan in de Molenstraat. Daarbij zou het gehele pand verplaatst worden en de plaats vervangen van de huidige “Heidi’s Skihut”. „Die interesse is een erkenning voor je werk. Een kroon op het succes”, gaf Sjors in een reactie toe.

Volgens Sjimmie was het meer dan dat. Uit zijn e-mail blijkt dat het duo tot voor kort van plan was geweest de overstap naar de Molenstraat daadwerkelijk te maken. Ondertussen onderhandelde Sjors echter ook met Oettinger over een nieuw biercontract, voor hem alleen.

3 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*