SCHOKKEND: Inbrekers laten pepernoten, chocolademunten en spijs achter in woning in Bottendaal

NIJMEGEN – In de nacht van maandag op dinsdag hebben minstens drie inbrekers kindertekeningen en wortels uit een woning in de wijk Bottendaal buit gemaakt. Opmerkelijk aan deze inbraak is het feit dat de inbrekers in ruil voor hun opbrengsten, pepernoten, chocolademunten en spijs lijken achtergelaten te hebben. De politie roept getuigen op zich te melden.

Wat betreft het signalement van de daders weet de Politie inmiddels dat het gaat om:

  • 1 blanke man met een lange witte baard. Op zijn hoofd droeg hij een grote rode puntmuts met daarop een geel kruis. Ook droeg hij een lange witte jurk met daaroverheen een rood gewaad. Zijn leeftijd wordt geschat tussen de 2000 en 2500 jaar oud. Volgens sommige verklaringen had de man een lange gouden staaf en een grote witte merrie, genaamd Amerigo, bij.
  • En 2 mannen met het thuistenue van NEC op hun gezicht getatoeëerd. Verder droegen ze maillots en sjouwden ze met grote juten zakken.

Bent u woonachtig in de wijk Bottendaal? Heeft u iets gezien of gehoord tussen 03:00 en 04:00 ’s nachts? Neem dan contact op met de Politie Nijmegen. Liever anoniem blijven? Tipgeven kan ook via 0800-ANONIEM.

1 Reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*