Postbodestaking laat Nijmegenaren onbezorgd

NIJMEGEN – De postbodestaking van vandaag laat menig Nijmegenaar onbezorgd, dit blijkt uit een enquête die wij als De Waalcourant hebben uitgevoerd onder drie inwoners van de keizerstad. Hieruit blijkt dat vrijwel niemand zich zorgen maakt om een eventuele post-traumatische stoornis als gevolg van de staking.

“Of het mij iets doet? Eigenlijk niet, ik regel al mijn zaken al jaren online” zo spreekt een relatief relaxte buurtbewoner uit de Nijmeegse wijk Waterkwatier. De postbodestaking van donderdagmiddag is het gevolg van een conflict tussen de werknemers en het beleid van PostNL regio Nijmegen/Arnhem, maar daar merken consumenten tot op heden weinig van. “Ergens is het wel fijn, vorig jaar heb ik zo’n twee à drie poederbrieven ontvangen, daar hoef ik me vandaag even geen zorgen over te maken”.

Een van de andere geënquêteerde inwoners gaf aan het ook wel fijn te vinden om één dag in het jaar een niet lastig gevallen te worden door brieven over achterstallige alimentatie en reminders van achterstallige belastingbetalingen: “Van mij mogen ze elke dag staken, sowieso is het slecht voor het milieu al dat papierwerk”.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*