PARTTIME/FULLTIME VACATURE DE WAALCOURANT

NIJMEGEN- Wij zijn dringend op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega (M/V) die ons team per 1 augustus 2017 komt versterken. Aangezien onze stagiaires klaar zijn met het schooljaar hebben we iemand nodig die voor onze koffie zorgt en de rotzooi van onze CEO Maarten opruimt. Normaal gebruikten we Leroy van Fenrooij voor deze klus maar hij heeft het momenteel erg druk. Dus ben jij die enthousiaste persoon die opzoek is naar een baan met veel doorgroeimogelijkheden, stuur dan jouw motivatie + een audiofile van het Nijmeegse volkslied naar waalcourant@gmail.com

Vereisten:

-Afgeronde WO diploma, technische/industriële branche

-Minimaal 4 jaar ervaring met Senseo producten

-Collegiaal (iemand die het niet erg vindt om eventueel tijdens feestdagen in te springen)

-Iemand die zich altijd voor de volle 30% inzet

-Geen 9 tot 12 mentaliteit

-Beheersen van de Nederlandse, Duitse, Portugese en Letse taal (woord en geschrift)

-Ervaring met schoonmaken is een must (onze voorkeur gaat uit naar personen die voor hun eigen schoonmaakspullen kunnen zorgen)

-Sterk in je schoenen staan (aangezien het niet altijd een pretje is om het kantoor te delen met CEO Maarten Dijkhouder, hij is nogal recht voor zijn raap (spreekwoordelijke))

 

Uren zijn bespreekbaar

1 Reactie

  1. Ja lijkt wel wat voor mij, ben al 65 dus wel uit de kinderjaren. Heb de lts met goed gevolg doorlopen, 48 jaar in de bouw dus lichamelijk opgebrand dat past wel bij die kantoorklootjes. Maak zelf 2 x per dag een kop koffie met een Senseo , dus die ervaring heb ik ook. Mijn inzet is zelfs 32 % . Ik heb geen 9 tot 12 mentaliteit, ben om 11 uur al pleite. Beheers de Nederlandse, Duits, Engelse en…. AON (Algemeen Onbeschoft Nimweegs.
    Schoonmaken heb ik zo gedaan, ik knikker alles gewoon het raam uit, weg is weg.
    Ik sta heel sterk in mijn schoenen want als die knakker Dijkhouder geen respect toont naar mij dan zet ik hem gelijk recht voor zijn raap voor aap.

    Nou zeg nou zelf, is dit geen jofel Cveetje. Een betere en maffere gast vindt jullie echt niet.

    Groetjes, Ed

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*