Pannenkoekenboot Nijmegen vanaf januari 2018 verder als Frikandellenschip

NIJMEGEN – 45 jaar lang, zolang bakt Johan van Opzeeland (58) al pannenkoeken op zijn boot aan de Waalkade. Desalniettemin, heeft hij deze week besloten het roer drastisch om te gooien. Van Opzeeland heeft zijn plannen rond om vanaf 1 januari 2018 zijn zaak voort te zetten in de vorm van een heus drijvend snackparadijs.

Een pannenkoek op de Pannenkoekenboot.

“Ik zag de vraag naar pannenkoeken op mijn boot door de jaren heen steeds dieper zinken. Dan moet je keuzes maken en snel handelen. Ik heb daarom mijn volledige bemanning moeten ontslaan om nieuwe bekwame werknemers te installeren. De verbouwing is inmiddels in volle gang en vanaf januari heten wij alle snackliefhebbers van binnen- en buiten Nijmegen welkom aan boord in ons Frikandellenschip”, Aldus van Opzeeland.

De friet Waterfiets en de Discodel moeten samen het vlaggenschip van het snackparadijs gaan vormen. Van Opzeeland laat weten inmiddels een patent te hebben op het concept Frikandellenschip.

24 Reacties

  1. Gelieve dat artikel te verwijderen weet niet wie jullie bron is maar hier is helemaal niks van waar ik namenlijk dr zoon van de baas van rederij tonissen waar de pannenkoekenboot eigendom van is !

    • Ik geloof er niks van Wouter, ik ben namelijk de neef van de zoon van de baas van rederij tonissen waar de pannenkoekenboot eigendom van is.

      • Ik moet eerlijk zeggen desta ik ben de zoon van de moeder van de neef van rederij toornissen en wat jij zegt klopt helemaal niet.
        Het wordt een blowboot

        • Ik moet eerlijk zeggen Rander en Desta, ik ben de dochter van de neef van de zoon van de baas (hij’s transgender FTM pre-op) en van de zoon van de moeder van de neef van de rederij tonissen en wat jullie zeggen klopt allebei. Tot vanavond xo

          • Het echte verhaal is dat er een jointfrikandel opgerold in een pannekoek wordt geserveerd terwijl je in een patatwaterfiets voortgesleurd wordt door een levende discodel (dit is een dikke, wat losbandige dame met stukjes spiegel erop gelijmd). Ik kan het weten, want ik ben de dochterrederij van de zoon van je oom’s 3e broer.

  2. Ik werk zelf bij Humphreys op de waalkade en daardoor ben ik best goed ingelicht met best veel dingen die mensen vertellen van ondernemers die ook op de waalkade bevinden maar nog nooit dit gehoord dus denk persoonlijk niet dat waar is maar ja tegenwoordig kan je zo gek niet bedenken ook kattencafe.

  3. Echt jammer, het concept van een pannenkoekenboot was wel echt top; ingredienten kosten niks en een pannenkoek kan je moeilijk vernaggelen. Denk niet dat je met kroketjes of een bamischijf zulke omzet gaat boeken. Vind wel dat ze een nieuwe boot moeten kopen want het ziet er natuurlijk niet uit dat oude ding.

  4. ik ken de familie Thonissen als een zeer onbetrouwbaare schare. je ken ze simpelweg nooit op ’t woord af geloven… daarom zou t nog wel waar kunne zijn maar denk haast niet

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*