Opmerkelijk: Inval bakkerij Groenestraat wegens mogelijke illegale handel in Arnhemse meisjes

NIJMEGEN – Bij een bakkerij aan de Groenestraat te Nijmegen is ongeveer omstreeks exact 8:00 uur precies, een inval gedaan wegens verdenking van illegale handel in Arnhemse meisjes. De politie doet momenteel onderzoek naar een mogelijk crimineel netwerk dat zich bezig zou houden met deze illegale praktijken, waar sinds de oplopende spanningen met Arnhem een duidelijke Nijmeegse boycot op is gedaan.

Bruls geeft aan dat dit soort voorvallen zich voorlopig nog wel vaker gaan voordoen: “Ik blijf het zeggen, we leven in onrustige tijden”. “Het is nu aan ons Nijmegenaren om vreedzaam en alert te blijven”. De politie roept omwonende kalm te blijven en geeft aan dat er absoluut geen sprake is van gevaar: “het zijn maar koekjes, maar het is voor ons puur een principiĆ«le kwestie”, “daarnaast doen wij natuurlijk gewoon wat ons gevraagd wordt”.

De Arnhemse meisjes in kwestie

De eigenaar van de bakkerij geeft aan zich van geen kwaad bewust te zijn: “Ik vind ze persoonlijk ook gewoon erg lekker, dat de opvallend grote vraag uit Arhnem naar mijn producten verdacht zou zijn, had ik stomweg gewoon niet door”. Wordt vervolgd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*