OMT adviseert Booster voor iedere Nederlander

NIJMEGEN – Het aantal besmettingen loopt in rap tempo weer op. Ziekenhuizen in Nederland luiden de noodklok en uitgerangeerde quasi-bekende Nederlanders worden weer dagelijks om hun oh zo belangrijke mening gevraagd in super interessante talkshows op kwaliteitstelevisie. Dit kan maar één ding betekenen: Corona is back. En daar moet iets aan gedaan worden, aldus het demissionair kabinet.

Om het Coronavirus een halt toe te roepen, liet het demissionair kabinet zich bij de eerste 3 golven adviseren door het Outbreak Management Team (OMT). Dit team van medische experts steekt sinds carnaval 2020 dagelijks de ellebogen bij elkaar om het kabinet van advies te voorzien. Ook tijdens de 4e golf kijkt het demissionair kabinet naar het OMT.

Na het adviseren om te stoppen met handen schudden, voortaan te niezen in de elleboog, allemaal massaal binnen te blijven tijdens een maandenlange lockdown, het sluiten van de horeca en het nachtleven, een samenscholingsverbod, de avondklok, het dragen van een mondkapje, het halen van een prik, nog een prik, een qr-code, een 2G-beleid en niet te vergeten de 1,5 meter afstand zegt het OMT nu écht het antwoord op deze crisis gevonden te hebben: Een booster voor iedere Nederlander.

“Wij van het OMT begrijpen dat het voelt alsof we met zijn allen in een hele slechte draaimolen zitten. We draaien alleen maar rondjes zonder echt stappen vooruit te zetten. Daarom adviseren wij het demissionair kabinet om voor het einde van dit jaar een booster aan iedere Nederlander te geven,” aldus Paap van Kissel, directeur van het OMT. Met behulp van deze boosters kan er volgens het OMT makkelijk een 3, 4 of zelfs 5G-beleid gehaald worden. “Je moet die dingen gewoon kei hard zetten.”

Het demissionair kabinet heeft aangegeven als eerste in gesprek te gaan met landelijke kermisexploitanten om de uitvoerbaarheid van dit advies te inventariseren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*