NEC fan huurt Boeing 787 Dreamliner voor FC Emmen uit

NIJMEGEN – Hartstocht voor je club, voor sommigen betekent dit het bezitten van een seizoenskaart en het bijwonen van elke openbare training, maar niet voor Geert van Oers (48) uit Nijmegen. Hij huurde namelijk een complete Boeing 787 Dreamliner inclusief bemanning voor de play-off wedstrijd tegen FC Emmen. De Waalcourant sprak met Geert over de cruciale ontmoeting tussen NEC en FC Emmen van aanstaande donderdag.

“Ik ben best wel zenuwachtig, maar als we het niveau van afgelopen weekend aantikken dan gaan wij niet verliezen in Emmen” – zo spreekt de trouwe NEC supporter tegenover onze correspondent. Het besluit om een vliegtuig te huren kwam eigenlijk vanuit de supportersvereniging: “We wilden in eerste instantie een buscombi regelen, maar de busmaatschappij was he-le-maal klaar met ons, omdat we de vorige keer de complete bus aan gort hebben geslagen”. “Daarom moesten we naar alternatieven op zoek en kwamen we dus al vrij snel bij Boeing uit”.

De recente aanleg van Nijmegen Airport biedt een uitstekende uitkomst in deze situatie, tevens kunnen er, afhankelijk van het postuur, tussen de 263 en 282 NEC supporters in het toestel meereizen. Ook bedraagt de vluchtduur van Nijmegen naar Emmen maar een kleine 20 minuten. De wedstrijd FC Emmen – NEC begint donderdagavond 20:45 en de return zal plaatsvinden op 21-05-2017 in het Goffertstadion. “Maar dan ga ik denk ik gewoon op de fiets, kan ik tenminste gewoon een biertje drinken” – aldus Geert van Oers.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*