Minister-President Mark Rutte lanceert ideale burger

NIJMEGEN – In navolging van André Hazes, die onlangs voor Thuisbezorgd zijn eigen burger lanceerde, lanceert Minister-President Mark Rutte nu zijn ideale burger.

Waar Hazes jr. met zijn L’André combo kiest voor Buttermilk chicken, tomaat, knapperige bacon, Surinaams zuur en gerookte peper-mosterd mayonaise, geserveerd met Franse friet en mayonaise, besluit Rutte een geheel andere weg in te slaan. Waar de burger van Hazes geroemd wordt om zijn pittige, doch gebalanceerde smaak zal dit bij Rutte’s Marky Mark Covid Deluxe burger anders uitpakken.

De Marky Mark Covid Deluxe burger zorgt namelijk vrijwel zeker voor een gehele lockdown van je spijsvertering als we kijken naar de ingrediënten: Een boterzachte burger van 1,5 meter afstand houden die smelt bij het aanraken van je tong, gebalanceerd met een knapperig blaadje maatregelen met daarbij een frisse toets complottheorie. Dit alles wordt natuurlijk overgoten met protestmayonaise en mondkapjes crumble.

Helaas laat de distributie van de Marky Mark Covid Deluxe burger nog even op zich wachten. Het recept is namelijk nog niet goedgekeurd door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Ook zijn er nog een aantal logistieke problemen die moeten worden opgelost alvorens de burger besteld kan worden. Zo moeten de burgers vervoerd worden bij een temperatuur van -70 graden Celsius en dient de burger tijdens de bereiding verhit te worden tot een temperatuur van 1.500 graden Celsius, terwijl de meeste gasfornuizen en ovens maar tot zo’n 275 graden Celsius maximum gaan.

“Het plan is om de burgers op 4 januari beschikbaar te stellen voor heel Nederland,” aldus Mark Rutte.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*