Kijkshop.nl maakt doorstart als Cakeshop.nl

DUKENBURG – Als kind staarde hij vroeger uren naar verse appelflappen en tompouces in de vitrines van de lokale bakker. Toeval? Volgens de kersverse eigenaar moest dit er vroeg of laat van komen: “ik heb mijn passie voor brood en banket nooit onder stoelen of banken geschoven”. Een overnamebod van een investeerder bleek dinsdag afdoende voor een doorstart van de winkelketen. Wel onder een andere naam, want “met het productassortiment volledig gefocust op brood en banket konden we daar niet meer omheen”, zo spreekt Stephan Bakker. De trotse eigenaar van de nieuwe webshopketen Cakeshop.nl.

Ontbijt op bed

Cakeshop.nl is Nederlands eerste bakkersketen die het leveren en verkopen van brood en banket 100% via internet zal gaan verzorgen. Dit betekent dat je als consument niet meer genoodzaakt bent om op zondagochtend vroeg op te staan om naar de bakker te gaan. Stephan licht toe: “Bij ons bestel je een dag van tevoren online en wordt het de volgende ochtend vers aan je bed geleverd”.

Innovatief?

Echt revolutionair is het echter niet te noemen. Enkele namen als Bol.com en Thuisbezorgd.nl zijn immers al twee gevestigde zwaargewichten in de Nederlandse webshopindustrie. Als het aan Stephan ligt, komt hier snel een derde naam bij: “In eerste instantie focussen we ons op regio Nijmegen, maar in Q4 2018 willen we landelijk gaan bezorgen om ons te meten met de webshopgiganten van Nederland”.

Medeleven

Over het faillissement van de vorige keten Kijkshop.nl wil hij weinig kwijt. “Ik heb zes staafmixers en vier keukenmachines en acht heteluchtovens tegen de executiewaarde over kunnen nemen. Dat is uit financieel oogpunt zeker een doorslaggevende factor geweest”. Wél betreurt Bakker dat Cakeshop.nl niet alle 400 voormalige medewerkers toekomst kan bieden. “Maar ja, de één zijn dood is en blijft de ander zijn brood”.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*