Kensington eerste headliner Fortarock 2019

foto via www.artiestennieuws.nl

NIJMEGEN – Na één jaar afwezigheid maakte Fortarock afgelopen weekend een ijzersterke comeback in de internationale festival scene. Het Nederlandse neefje van Graspop en Wacken Open Air kan met een glimlach terugkijken op een geslaagde editie. De organisatie wil nu doorpakken en komt opvallend vroeg met de eerste headliner voor 2019, namelijk: Kensington.

“Je hoeft ons niet uit te leggen wat er bedoelt wordt met strike while the iron is hot” – zo spreekt de woordvoerder van Fortarock: Pieter Eijsermans. Met het afgelopen weekend nog vers in het geheugen, heeft de organisatie besloten om nú al de eerste naam voor 2019 bekend te maken. Over Kensington zegt hij het volgende: “We hebben er het volste vertrouwen in dat deze band een mooi staaltje muziek zal neerzetten”.

Verdere informatie houdt de organisatie nog even geheim. Ook de locatie staat nog ter discussie. In het Goffertpark is sinds de bouw van Nijmegen Airport beduidend minder ruimte beschikbaar voor dit soort festiviteiten. Wij adviseren dan ook de Facebookpagina van Fortarock nauwlettend in de gaten te blijven houden.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*