JUMBO Nijmegen haalt raceauto Max Verstappen uit de schappen

NIJMEGEN – Jumbo Nijmegen Fenikshof heeft ‘uit voorzorg’ het schaalmodel van de raceauto van Max Verstappen uit de winkel gehaald omdat deze teveel afwijkt van de werkelijkheid. De raceauto gaat namelijk langer dan alleen de eerste 2 bochten mee. Het is zelfs zo erg dat de raceauto niet kapot te krijgen is.

“In principe functioneert het schaalmodel van de RB13 van Verstappen naar behoren,” – reageert Kenny Harder, filiaalmanager van de Jumbo, “En dat is gek.” De laatste tijd kreeg de Jumbo erg veel klachten binnen over de functionerende raceauto, zoveel dat ze er uiteindelijk voor gekozen hebben om het schaalmodel uit de schappen te halen.

“Als sponsor van Max vinden wij het namelijk ontzettend belangrijk dat we onze klanten (red: de fans van Max) een zo realistisch mogelijke ervaring geven. Dit was vanaf het begin de insteek tijdens de ontwikkeling van het schaalmodel. Het is daarom extra jammer om erachter te komen dat het product niet aan de eisen voldoet.”

Toen onze redactie Red Bull en Bvrago vroegen om commentaar, gaven zij allereerst hun excuses aan, daarnaast werd er volgens hen hard gewerkt aan een officiële smoes.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*