Duizenden reizigers Nijmegen Airport gestrand

NIJMEGEN – De westerstorm zorgde vandaag voor veel chaos en problemen in Nederland. Zo ook in Nijmegen, waar duizenden reizigers strandden op Nijmegen Airport. Alle vluchten van- en naar het vliegveld waren de gehele middag geannuleerd. Onder de gedupeerden zaten veel Nijmegenaren die eigenlijk elders hadden moeten zijn. De Waalcourant sprak er vijf:

1. Sterre Kewind (19)

Sterre (19) had zich na een zware kwalificatieronde geplaatst voor de Regionale Kampioenschappen Dobbelen in Dubai. “Ik was als één van de favorieten bestempeld en had graag hoge ogen willen gooien op zo’n internationaal podium als Dubai. Maar alle kandidaten hadden zich voor 11:30 in moeten schrijven dus ik denk dat ik nu maar gewoon naar huis ga.”

2. Bennie Achterlijk (52)

Nijmeegse volkszanger Bennie Achterlijk (52) zou vanavond meedoen aan De Slimste Mens Griekenland. “Echt ontzettend jammer dat ik mijn fanbase in Griekenland zo teleur moet stellen. Maar ja, dit is gewoon overmacht. Niemand had verwacht dat het zo’n flinke storm zou worden.”

3. Frans Talig (34)

Frans Talig, leraar Duits op het ROC in Nijmegen, zou vandaag vertrekken naar een taalconferentie in München. “Tot een half uur geleden kon ik nog met de auto gaan, maar door getreuzel bij de bagageband heb ik die kans nu gemist. Nu ga ik thuis een onverwachte SO voorbereiden voor mijn mentorklas morgen. Die les kan door de omstandigheden nu gewoon doorgaan.”

4. Willie Aaien (71)

Nijmeegse horeca uitbater Willie Aaien zou gaan kijken naar een nieuw tentje op Mallorca. “Een goede kennis van me attendeerde me op het feit dat er een interessant, klein, hip eettentje te koop stond op Mallorca. Na een korte Google zoektocht kwam ik uit bij een schattig Spaans vistentje. Ik had om 15:00 voor die tent afgesproken met de makelaar maar dat gaat nu dus mooi niet door.”

5. Wes ter Storm (15)

Wes had vandaag een super belangrijke casting afspraak in London voor een nieuwe Westenwind spin-off serie die zich daar af gaat spelen. “Ik baal wel ja, maar je weet vast wel hoe het gaat met castings. Is het de één niet, dan de ander wel.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*