Nijmeegs foodtruck festival Hap & Klap doorslaand succes

NIJMEGEN – De eerste editie van het Foodtruck Festival Hap & Klap is uitgedraaid op een doorslaand succes. De organisatoren spreken van een editie waaraan ze de handen vol hadden en zijn tevreden over het resultaat. Peter Vossenbelt licht toe: “Het combineren van een kickboksgala én lekker eten blijkt een gouden combinatie waar de markt behoefte aan heeft”.

Spannende combinatie

Het festival kenmerkt zich door de traditionele Javaanse, Spaanse, Balinese, Zuid-Amerikaanse en Thaise vechtsporten te combineren met lekker eten. Hierbij blijken onder andere de snackboks en friet oorlog populair bij de bezoekers. “Andere foodtruck festivals wekken bij mij de nodige frustratie op, omdat hier vaak zoveel aanbod is, dat ik niet meer kan kiezen”. “Dan is het niet gek dat er soms wat stoppen doorslaan” – Aldus de zichtbaar geïrriteerde Vossenbelt.

Volgende editie

Of er volgend jaar weer een editie zal worden georganiseerd op vrijdag de 13e in het Limospark hangt af van diverse factoren. Zo kan het zomaar zijn dat de gehele snackmarkt in elkaar stort na weer een voedselschandaal. “We kennen allemaal nog wel het Fipronil-debacle van een maand geleden. Dus voorlopig houden we als organisatie nog even een slag om de arm.”

Een uitgebreide review over het festival lees je hier.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*