Lunchroom ’t Weerzien uitgeroepen tot beste meteorologische opleider van Nederland

NIJMEGEN – Lunchroom ‘T Weerzien is door het KNMI uitgeroepen tot de beste meteorologische opleider in 2017. Grote uitdagers als Café de Zon uit Amsterdam en SnowWorld uit Landgraaf legde het af tegenover de lunchroom aan de Molenstraat.

Kenners lieten de speculatiecarrousel eerder al op volle toeren draaien, maar er was maar een enkeling die deze overwinning zag aankomen. Zo deed ze het al bij het kampioenschap van Feyenoord: Het orakel van Noord-Holland a.k.a. Koe Sijtje. Na haar succes in mei dit jaar, voorspelde ze het weer.

Lunchroom “T Weerzien dankt de prijs aan het constant blijven afleveren van groot gewichten in de meteorologie. Zo zouden Marjon de Hond, Piet Paulusma en Gerrit Hiemstra hier de fijne kneepjes van het vak hebben geleerd en hier een stevige fundering hebben gelegd voor de start van hun carrière.

Dit is overigens niet de eerste keer dat de Lunchroom in de prijzen valt. Het regent namelijk wel vaker prijzen bij het etablissement. Zo wonnen ze vorig jaar een Award voor Het Lekkerste Pistoletje met Zongedroogde Tomaat 2016. Voorspellingen over of ze ook dit jaar weer meerdere prijzen gaan pakken wil ‘T Weerzien niet doen. “Niets is zo onvoorspelbaar als het weer.” De prijsuitreiking verliep dit jaar gladjes met een graad of 24.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*